'Echt Esther' in teken van stop met pesten

Hoe ga je om met pesten op een middelbare school? Als je zelf wordt gepest? Wanneer je geen pestkop wilt zijn? Of als je iemand wilt helpen! Op de MAVO in Aalsmeer werd in 2000 al gestart met een beleid tegen pesten. In 2010 nam tekendocente Yvette Fluri dat beleid van haar collega’s over. Zij werkt inmiddels al meer dan 35 jaar als docente op de Yuverta Mavo Aalsmeer. Zelfs programmamaakster Esther Sparnaaij (44) heeft nog les van haar gehad.

Donderdag 3 november komt zij met drie leerlingen, die anoniem blijven, vertellen over de impact van pesten. Ze vertellen ook hoe ze ermee omgaan zonder iemand de schuld te geven. Als jij nu al een vraag hebt voor Yvette of deze stoere leerlingen, mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

 

Foto: Yvette Fluri

Gepubliceerd: 1 november 2022 om 13:27 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×