Sinterklaasintocht bij Loswal

Kudelstaart – Zaterdag 19 november zet Sinterklaas samen met zijn Pieten weer voet aan wal in Kudelstaart. Net zoals de afgelopen jaren gaat dit weer een mooie en en gezellige aankomst worden. Om 14:15 uur wordt Sinterklaas ontvangen door Burgemeester Oude Kotte op de Loswal in Kudelstaart. En na een klein woordje gaat Sinterklaas daarna te voet richting het Dorpshuis. Dit jaar geen rondrit, maar weer een ouderwets feest met alle kinderen van 4 tot 8 jaar in het Dorpshuis.

Vanaf 13:45 uur wordt de Herenweg afgezet, zodat alle kinderen en ouders veilig naar de Loswal kunnen komen. Om 14:15 uur komt de grote boot met Sinterklaas aan bij de Loswal en vervolgens is er van 15:00 uur tot 16:30 uur een groot feest in het Dorpshuis voor alle kinderen van 4 tot en met 8 jaar oud. De ouders worden verzocht het kind een telefoonnummer mee te geven. Ouders zijn welkom in de bar van het Dorpshuis.

 

 

Foto: Sinterklaas in Kudelstaart

Gepubliceerd: 15 november 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×