‘Door de Mangel’ ontvangt Istvan Cornelissen

Afgelopen maandag was Pieter Eggermont de 367e gast in ‘Door de Mangel’. De geboren Middelharnisser studeerde aan de HTS in Haarlem en leerde zijn vrouw kennen op de zeilschool in Aalsmeer. Naast zijn werk als projectmanager aftersales bij een zeiljachtbouwer in Medemblik, is hij drummer in een coverband. Dat hij als voorwerp zijn drumstokjes meenam is dus niet zo verwonderlijk. De Kudelstaarter noemde zichzelf gedreven, handig en positief.

Ook Pieter heeft de enorm lange ketting met gasten weer een stukje langer gemaakt met een nieuwe schakel. Hij heeft zijn vriend Istvan Cornelissen gevraagd voor komende maandag. Istvan is fysiotherapeut en heeft een eigen praktijk in Amsterdam. Istvan woont tegenwoordig in De Kwakel, maar Pieter vraagt zich af wanneer hij weer in Kudelstaart komt wonen. Het antwoord op deze vraag en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.

Heb jij ook een vraag voor Istvan? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel de vraag zelf aan Istvan.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: team van 'Door de Mangel'

Gepubliceerd: 12 december 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×