'DownTown Radio' met Caily Boots

‘DownTown Radio’ wordt maar 1x per maand uitgezonden op de derde zaterdag van de maand en omdat in november geen uitzending kon plaatsvinden zijn programmamakers Dennis Wijnhout en Ilse Zethof extra blij dat ze zaterdag 17 december om 14.00 uur weer gasten mogen ontvangen.

Aan tafel zit de vrolijke Rijsenhoutse Caily Boots, die bij DownTown op de Hoek al even werd geïnterviewd. Maar in de studio was ze nog nooit geweest. De hoogste tijd dus. Zij mag tijdens deze uitzending haar favoriete top 3 laten horen. Ook Richard Zethof komt weer gezellig langs om te vertellen hoe het met hem gaat.

Dag van je Leven voorzitter Rob Langelaan schuift ook even aan en vertelt over de ludieke kerstwensballenactie.

Foto: Caily Boots, Ilse en Dennis

Gepubliceerd: 12 december 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×