'That's Life' over expositie Human Nature

‘That’s Life’ komt deze maand live vanuit het Flower Art Museum en wordt voor een keer uitgezonden op de vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

De uitzending vrijdag 16 december staat in het teken van de huidige expositie Human Nature. Met een aantal kunstenaars als gast: Bethany de Forest, Alfred Marseille en Marcel Witte. En Tessa Valk die in samenwerking met Constantijn Hoffscholte een prachtig magazine heeft uitgebracht over deze expositie.

Maar natuurlijk is er  ook live muziek. Philip Paar gaat iedereen in kerstsfeer brengen.

‘That’s Life’ wordt gepresenteerd door Jenny Piet en deze keer is Constantijn Hoffscholte gastpresentator. De techniek is in handen van Dennis Wijnhout en Lennart Bader. De uitzending is zowel via de radio, als via het TV kanaal (Caiway kanaal 12) te volgen.

Foto: 'Loch van Jericho' - Bethany de Forest

Gepubliceerd: 12 december 2022 om 11:56 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×