Energie volgt aandacht bij 'Echt Esther'

Aandachtig en betrokken zijn, dat verbindt gasten Gilbert Themen en Aletta van Oostveen uit Aalsmeer . Zij schuiven donderdag 15 december om 19.00 uur aan bij ‘Echt Esther’.

Gilbert Themen (51) is trainer en coach, maar hij is ook artiest. In januari staat hij in theater de Meervaart met zijn eerste theatershow. “Mijn theatershow gaat over je hart volgen, je gelukkiger voelen en de kracht in jezelf ontdekken, zodat je veel meer succes, geluk en energie kunt ervaren. Door middel van mijn muziek, mijn eigen verhaal en de verhalen van anderen inspireren om een nog betere versie van jezelf te worden.”  Esther is heel benieuwd hoe Gilbert zijn publiek gaat inspireren. Hij maakt ook zijn eigen songs, ook daar gaan ze naar luisteren.

Een ander multi talent is Aletta van Oostveen (44). “Met heel mijn hart en ervaring zet ik mij in voor jouw welzijn! Goed in je ‘vel’ zitten hangt nauw samen met je geestelijk goed voelen: ben je lichamelijk fit, dan kun je geestelijk meer aan. En andersom.” Via de holistische aanpak helpt Aletta mensen in haar praktijk of via internet met het bereiken van meer evenwicht tussen de drie pijlers van de Body, Mind & Life methode. Aletta heeft het roer behoorlijk om gegooid van een eigen studioruimte naar een praktijk. Ze komt vertellen wat het haar heeft gebracht om deze switch te maken.

Heb jij een vraag voor een van de gasten? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

Foto: Alette van Oostveen

Gepubliceerd: 12 december 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×