Elke zondagmiddag: 'De Nederlandse Top 10'

Aanstaande zondag tussen 14.00 en 15.00 uur presenteert Meindert van der Zwaard weer het overzicht van ‘De Nederlandse Top 10’, de muzikale lijst van de tien populairste en meest succesvolle Nederlandse producties uit de hitparade van vandaag.

Je hoort de nummers 10 t/m 1, netjes op een rij in de juiste volgorde. Staan Maan & Goldband nog op nummer 1? Waar staan Claude en Rondé? Hoe laat is het bij Tiësto en hoe laat is het bij Snelle? Is dit het moment voor Son Mieux? Alle rangen en standen hoor je in het wekelijkse overzicht.

Tussendoor is er tijd voor muzikale tips voor de lijst van volgende week. Ook hoor je een grote hit van Nederlandse bodem uit het verleden voorbij komen. Binnen een uur ben je weer volledig op de hoogte!

Terugluisteren kan ook: via radioaalsmeer.nl/gemist

Gepubliceerd: 5 december 2022 om 22:15 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×