Geen sloepensteiger vanwege scheefstand watertoren

Aalsmeer – Er komt voorlopig geen sloepensteiger rond de watertoren. Het college van burgemeester en wethouders heeft dat besloten naar aanleiding van een kleine scheefstand in de watertoren. Het aangepaste ontwerpbestemmingsplan Waterfront wordt vanaf 9 december ter inzage gelegd.

“De scheefstand van de watertoren is nu zeker niet verontrustend”, zegt wethouder Dick Kuin. “Maar we gaan de situatie wel in de gaten houden met nieuwe metingen volgend jaar. We kunnen nu niet riskeren dat we rond de toren zaken gaan aanleggen die we misschien over een jaar, of over een paar jaar, weer weg moeten halen omdat de toren verder is verzakt”.

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage
Het herziene ontwerpbestemmingsplan Waterfront ligt van 9 december 2022 – 19 januari 2023 ter inzage. Het plan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en fysiek in het raadhuis aan het Raadhuisplein 1 in Aalsmeer.

Gepubliceerd: 6 december 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×