Henk van Leeuwen en Mike van der Laarse ereburgers

Aalsmeer – Donderdagavond 15 december zijn tijdens de Raadsvergadering van de gemeente Aalsmeer de heren Henk van Leeuwen en Mike ‘Multi’ van der Laarse benoemd tot ereburgers van de gemeente Aalsmeer.

Burgemeester Oude Kotte benoemde van beide heren hun verscheidenheid aan activiteiten voor Aalsmeer en haar bewoners. O.a. de ‘illegale’ Peurdersactiviteiten en rol als Goedheiligman van Henk van Leeuwen en de vele activiteiten van Mike Multi met de Foundation t.b.v. de gehandicapte sporters, zijn betrokkenheid en in vele gedaantes verschijnende vorm van de Sint alsmede zijn betrokkenheid bij Vuur en Licht op het water hebben de ‘Commissie gemeentelijke Ereblijken’ doen besluiten om deze eretitel aan beide heren voor te leggen aan de gemeenteraad die dit unaniem ondersteunde.

Henk van Leeuwen (r) en Guido Oude Kotte (l)

Mike van der Laarse (r) en Guido Oude Kotte (l)

Foto: Sem van Hest

Gepubliceerd: 15 december 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×