Kerstconcert Aalsmeers Mannenkoor Con Amore

Aalsmeer – Op zondagmorgen 18 december na de Hoogmis in de Karmelkerk om 11.00 uur geeft het Aalsmeers Mannenkoor Con Amore een kerstconcert. Con Amore was opzoek naar een plekje om een optreden te verzorgen. En dat viel niet mee: er waren wel plekjes, maar daarvoor moest diep in de buidel worden getast. Een klein koor als Con Amore moet echter ook op de uitgaven letten om te kunnen blijven bestaan. Een mooie oplossing werd gevonden in de Karmelkerk aan de Stommeerweg 13.

Het wordt een kerstconcert vol met tradities, maar ook met mezzosopraan Elena Bozhenova. In oktober heeft Con Amore ook al met haar samen gewerkt. Dat beviel zo goed, dat zij gevraagd is voor dit kerstconcert. De dirigent en muziekcommissie hebben een mooie lijst met muziekstukken bijeen gezocht en het koor is gaan studeren. Na enkele jaren niet te hebben gezongen met kerst, is dit weer iets waar de mannen volledig voor gaan.

Con Amore zal u in een heerlijke kerstsfeer brengen. Oksana Polman verzorgd de begeleiding en de algehele leiding is in handen van Theo van der Hoorn. Kaarten zijn te krijgen via de QR-code op www.amkconamore.nl of aan de zaal (€10,-).

Gepubliceerd: 9 december 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×