Lichtjeswandeling rond kinderboerderij Boerenvreugd

Aalsmeer – Kinderboerderij Boerenvreugd organiseert weer een gezellige lichtjeswandeling. De vrijwilligers hebben verlichte kerstitems op het boerderijterrein geplaatst die vanaf het wandelpad om de boerderij goed te zien zijn. Net als voorgaande jaren is er een sfeervolle kerststal, de sneeuwpoppen staan weer in hun winterlandschap, de hertjes staan in de wei, maar er zijn ook leuke nieuwe items.

Zodra het donker begint te worden staan de lichtjes aan en kunnen bezoekers de lichtjeswandeling bezoeken. De route kan van 10 december t/m 26 december iedere avond gelopen worden. Er is geen start of eindtijd. Zolang het donker is kan er gewandeld worden. De wandeling start bij het pad naast de hoofdingang van de boerderij aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer en gaat om het boerderijterrein heen.

Letters zoeken
De route is met kleine kinderen goed te lopen. Voor de kinderen zit er nog een extraatje aan de wandeling. Bij ieder kerstitem staat een letter. De letters samen vormen een woord. De wandelkaartjes waarop de oplossing kan worden genoteerd kunnen, is hier te vinden, maar ook vanaf de Facebookpagina van Boerenvreugd of vanaf www.boerenvreugd.nl thuis worden gedownload en uitgeprint. Er zijn ook beperkt wandelkaartjes verkrijgbaar in de boerderijwinkel. De winkel is open van dinsdag t/m vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.30 uur. De kinderen kunnen hun wandelkaart met de oplossing aan het einde van de route in de brievenbus van de kinderboerderij doen. Ze maken dan kans op een leuk prijsje.

Tips
Een uitgeprinte wandelkaart en een pen moeten niet vergeten worden om mee te nemen. Daarnaast is een lichtje handig. In het Hornmeerpark is het donker. Hierdoor komen de verlichte items prachtig uit. Maar een lichtje is handig om het pad goed te kunnen zien en ook bij het invullen van de wandelkaart is een lampje handig.

Donaties
Er zijn geen kosten verbonden aan de wandeling maar een donatie via de QR code wordt zeer op prijs gesteld. De QR code is terug te vinden op de wandelkaart en bij de brievenbus aan het eind van de wandeling.

Gepubliceerd: 9 december 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×