Gezellige wintermarkt Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – Zaterdag 17 december wordt er als vanouds weer een Wintermarkt georganiseerd in Aalsmeer Centrum. Tussen 10.00 en 17.00 uur kun je weer genieten van gezelligheid in de Zijdstraat en op het Molenplein. Met onder andere leuke kraampjes, muziek en uiteraard veel voordelige koopjes. Veel winkeliers doen iets extra’s en kerstmeisjes lopen rond en delen iets lekkers uit.

Kerststukjes maken
Op het Molenplein kun je genieten van eten en drinken, waaronder uiteraard warme chocolademelk, koffie en glühwein. Maar ook poffertjes, warme beenham en broodjes worst zijn verkrijgbaar. Kinderen kunnen gratis een kerststukje komen maken in de verwarmde tent onder begeleiding van het Aalsmeer Centrum promotieteam. Leuk om cadeau te doen of om lekker zelf te houden.

Kraam huren?
Er zijn nog een paar plekjes voor een kraam. Ondernemers, horeca, verenigingen, stichtingen etc. zijn meer dan welkom om zich te presenteren aan de bezoekers. Mail voor de mogelijkheden naar organisator Richard Piller: marktpillie@gmail.com of bel met 06-3970 7735.

Gepubliceerd: 6 december 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×