Kerstshoppen in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – De ondernemers uit Aalsmeer Centrum zijn helemaal klaar voor de kerst. De straten zijn mooi versierd met verlichting en kerstbomen en veel etalages zijn prachtig in kerstsfeer gebracht. Om de klanten buiten de reguliere openingstijden te laten winkelen zijn veel ondernemers extra open aanstaande zondagmiddag 18 december en een koopavond op vrijdag 23 december. Op www.aalsmeercentrum.nl staan de winkels die extra geopend zijn.

Aanstaande zaterdag 17 december wordt er als vanouds weer een Winterbraderie georganiseerd. Tussen 10.00 en 16.00 uur kun je weer genieten van gezelligheid in de Zijdstraat en op het Molenplein. Met leuke kraampjes, een foodpleintje met winterse drankjes en hapjes, muzikale kerstmannen, een uitdeelactie, kerststukjes maken en uiteraard veel winterse gezelligheid!

Gepubliceerd: 14 december 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×