Uithoornse schrijft boek over verlies kind

Uithoorn – Van het ene op het andere moment verloor Esther van der Klis haar kind. Zomaar uit het niets. Omdat een ander zijn verantwoordelijkheid op de weg niet nam. Haar zoon kwam om na een aanrijding in België. Het was een gewone donderdagmiddag in augustus. Esther had na een lange werkdag net haar computer uitgezet, toen haar telefoon ging. Het bleek het telefoontje waar elke moeder bang voor is. Haar oudste zoon had een ongeluk gehad en het was ernstig. Zonder precies te weten wat er aan de hand was, sprongen Esther en haar man in de auto en reden naar het ziekenhuis. Daar volgde een lange, bange nacht. De volgende dag verklaarden de artsen hun zoon hersendood. Er was geen hoop meer.

Met indringende teksten en tekeningen neemt Esther de lezer mee in het rouwproces van een moeder na het verlies van haar kind. Wat dit plotselinge verlies met haar doet. De gedichtenbundel ‘Een fractie van een seconde’ over rouwverwerking is sinds donderdag 8 december verkrijgbaar en wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Gepubliceerd: 14 december 2022 om 7:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×