Kerstwensenactie Dag van je Leven

Aalsmeer – Stichting Dag van je Leven wil, naast dat ze de jaarlijkse botendag en het feest tijdens de Aalsmeerse Feestweek organiseren, wensen laten uitkomen van mensen met een verstandelijke beperking. Hiervoor hebben ze dit jaar bij vier verschillende kinderdagcentra van Stichting Ons Tweede Thuis en op het Dienstencentrum in Aalsmeer kerstbomen neergezet. Alle OTT-voorzieningen in de regio Amsterdam Amstelland, hebben papieren kerstballen gekregen waarop de cliënten of hun begeleiding wensen mogen opschrijven.

Deze wensen worden opgehangen in de bomen en in het nieuwe jaar door de vrijwilligers van Dag van je Leven opgehaald. De Stichting gaat dan kijken welke wensen te realiseren zijn en hopen veel cliënten blij te kunnen maken. Dit kunnen kleine wensen zijn, zoals een lekkere taart of groene aankleding voor de gezamenlijke huiskamer, maar ook een speciaal uitje zou tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Meehelpen?
Hoeveel en welke wensen vervuld kunnen gaan worden is afhankelijk van giften en de hulp van het netwerk van de Dag van je Leven vrijwilligers. Hoe meer donaties er komen, hoe meer blije mensen! U kunt uw zeer gewaardeerde bijdrage storten op rekeningnummer NL56 RABO 0314168273 van Stichting Dag van je Leven o.v.v. wensen.

Gepubliceerd: 16 december 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×