Music in the Air bij 'Echt Esther'

‘Echt Esther’ staat donderdag 22 december om 19.00 uur helemaal in het teken van muziek. Wim Kerkhof van de Rotterdamse band Amazing Stroopwafels is donderdag 22 december gast bij Esther Sparnaaij. Deze band, opgericht in 1979, stond afgelopen zondag in de Oude Veiling. Meer dan veertig jaar op de planken, hoe is dat voor Wim? Wat zijn de mooiste herinneringen uit al die jaren. De oldtimer ‘Oude Maasweg’ komt al jaren terug in de Top 2000, dat is zonder meer een prachtige verdienste.

Muziek is passie voor veel mensen. Zo ook voor Rein van der Zee. Reden voor hem en zijn zus Joke om hiervoor speciaal een Facebook- pagina op te zetten “Music the Air” Dit vormt een platform voor interviews over hoe muziek mensen raakt. Daarnaast voor memorabele anekdotes uit het muzikale verleden van Rein zelf. Joke en Rein komen vertellen over hoe het schrijven hen verbindt en wat zij gezamenlijk met deze pagina willen brengen.

Vragen voor de gasten kun je voor donderdag mailen aan esther@radioaalsmeer.nl.

Foto: Amazing Stroopwafels

Gepubliceerd: 19 december 2022 om 11:13 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×