‘Door de Mangel’ met kort kerstreces

Afgelopen maandag ontving het voltallige team van ‘Door de Mangel’ in de laatste uitzending van 2022 fysio- en manueeltherapeut Istvan Cornelissen als 368 e gast. De geboren Vinkeveener, noemde zichzelf een gedreven, sportieve vader. Hij heeft op veel verschillende plekken gewoond, maar heeft nu zijn plekje gevonden in De Kwakel. “Zeg nooit nooit, maar ik heb geen plannen om naar Kudelstaart terug te verhuizen”, antwoordde hij op de vraag van zijn voorganger Pieter Eggermont. Naast werk in zijn eigen praktijk in Amsterdam, fietst Cornelissen graag flinke afstanden, zoals de Elfstedentocht.

Natuurlijk heeft Istvan ook een nieuwe gast bereid gevonden in het nieuwe kalenderjaar naar de studio te komen. Op maandag 2 januari neemt Edwin Piet plaats achter de microfoon. Maar volgende week, op Tweede Kerstdag, genieten de programmamakers van een heerlijk kerstdiner. Dat betekent dat er op 26 december een herhaling wordt uitgezonden.

U kunt dan luisteren naar de uitzending van 23 mei jl. met Jack Muller als gast. De Rijsenhouter is muzikant en schrijver. Van zijn hand verschenen diverse boeken en dichtbundels. Uiteraard vertelt hij daar over.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 december 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×