Zakcentje verdienen met inzamelen kerstbomen

Aalsmeer/Kudelstaart – Dit jaar is het weer mogelijk om op verschillende plekken in Aalsmeer en Kudelstaart kerstbomen in te leveren. Op woensdag 11 januari zamelt Meerlanden de bomen in op 4 plekken. Kinderen krijgen een kleine vergoeding per boom die zij inleveren.

Op woensdag 11 januari tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen de kerstbomen op deze locaties worden ingeleverd:

  • Kudelstaart, Schweitzerstraat 128 (voor de school, op het parkeerterrein)
  • Aalsmeer-Oost, Irenestraat (bij het Middelpunt)
  • Aalsmeer Stommeer, Jac. P. Thijsselaan (bij de gymzaal)
  • Aalsmeer, parkeerplaats aan de Dreef (bij Zwembad De Waterlelie)

Kleine vergoeding
Kinderen krijgen op 11 januari € 0,50 per ingeleverde kerstboom. De gemeente wil ze zo aanmoedigen om de bomen bij familie en buren op te halen en in te leveren. Ieder kind mag maximaal 10 bomen inleveren. De ingezamelde kerstbomen worden versnipperd en bij Meerlanden in Rijsenhout tot compost verwerkt.

Wilt u meer dan 10 kerstbomen inleveren? Breng deze dan bij de milieustraat van Meerlanden in Rijsenhout (Aarbergerweg 41) op 11 januari tussen 13.00 en 16.00 uur. Verder kunnen de bomen tijdens de openingstijden van de milieustraat worden ingeleverd, maar dan wordt er geen vergoeding uitgekeerd.

Gepubliceerd: 27 december 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×