Aalsmeer Actueel terug op Radio Aalsmeer?

Radio Aalsmeer start in het eerste weekend van 2023 met een nieuw programma dat mogelijk bekend in de oren zal klinken. Voorheen was wekelijks het lokale nieuws te horen in een programma met de naam ‘Aalsmeer Actueel’. De omroep wil graag het nieuws- en actualiteitenprogramma nieuw leven in blazen.

Daarvoor is echter wel een enthousiast team nodig dat, om te beginnen, maandelijks de actualiteit van Aalsmeer en Kudelstaart bespreekt. Dat kan bijvoorbeeld door gesprekken met gasten, maar ook door reportages of straatinterviews.

In één uur tijd iedereen weer helemaal op de hoogte brengen van wat er speelt rondom de lokale actualiteit, politiek, sport of cultuur.

Zaterdag 7 januari zal tussen 13.00 en 14.00 uur een proefuitzending gemaakt worden door een (tijdelijk) team programmamakers, in de hoop anderen enthousiast te maken ook mee te werken aan het programma. Lijkt dit u iets? Mail dan naar info@radioaalsmeer.nl. Ervaring is niet noodzakelijk.

Gepubliceerd: 3 januari 2023 om 9:44 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×