Next Level Ondernemen bij 'Echt Esther'

Groei is het waard om tijd voor te maken

Donderdag 12 januari om 19.00 uur zijn Kirsten Verhoef en Edwin Hansma te gast bij ‘Echt Esther’. Zij komen vertellen over “Next Level Ondernemen”. Ondernemers coaching én strategie- ontwikkeling voor het MKB. Speciaal voor ondernemers die weer met een frisse blik naar hun onderneming willen kijken.

Het traject wordt geleid door Kirsten Verhoef en Marije van Kessel van Sylt Support en Edwin Hansma en Marco Frijhoff van FYNCH.

Wat is er nodig om te groeien? Met welk merkverhaal wil je zichtbaar zijn? En hoe maak je je bedrijf klaar voor de toekomst? In dit traject leren zij ondernemers hoe zij teruggaan naar de kern. Naar de ondernemersdrive. Dit intensieve 12-maanden-traject is bedoeld om ondernemers te laten groeien.

Esther is nieuwsgierig hoe zij ondernemers precies gaan begeleiden en wat zij hen gaan bieden. Ben jij ook geïnteresseerd? Luister dan mee donderdag om 19:00 uur. Heb jij nu al een vraag voor mijn gasten? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl

Foto: de mensen van 'Next Leven Ondernemen'

Gepubliceerd: 10 januari 2023 om 12:00 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×