Schakende fotograaf Mladen Čiček in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontving het team van ‘Door de Mangel’ de Kudelstaarter Peter Verschueren. Hij is de zoon van oud-wethouder Ad Verschueren en maakt soms even een omweg als hij naar de winkels fietst om over het plein dat naar zijn vader is vernoemd te
rijden. “Het doet mij toch altijd weer even aan hem denken”, aldus de business intelligence specialist. Hij is een groot liefhebber van de schaaksport en bewonderde Bobby Fisher en Karpov. De liefde voor de denksport zorgde er ook voor dat hij Ruslandkunde ging studeren en 10 jaar reisleider was in dit land. Inmiddels is de liefde voor dit land aardig bekoeld.

Ook Peter is het gelukt een opvolger te vinden, zodat er volgende week weer een kersverse gast in de studio aanschuift. Via het schaken kent hij Mladen Čiček al geruime tijd. Naast zijn IT-werk, is Čiček een fantastisch fotograaf en een toffe peer. Peter wil graag van hem weten waarom hij van het fotograferen niet zijn full time beroep maakt.

Het antwoord op deze vraag en meer hoor je maandag 16 januari om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Mladen? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel de vraag zelf aan Mladen.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Mladen Čiček

Gepubliceerd: 10 januari 2023 om 12:05 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×