Herhaling 'Echt Esther': energie volgt aandacht

Donderdag 19 januari een herhaling van ‘Echt Esther’. Om 19:00 uur kun je luisteren naar de uitzending met als gasten Gilbert Themen en Aletta van Oostveen.

Aletta heeft als motto: ‘Crisis Creëert’. Ze bleef leren en groeien. Zette een heel nieuw bedrijf neer en vertelde wat de coronacrisis haar bracht. Altijd sociaal vertelde Aletta ook over: ‘Pay it forward’.

Gilbert had niet het makkelijkste leven. Hij wist het positief te draaien. Zijn leven vult hij nu met mensen inspireren en motiveren. Dit doet Gilbert via heel veel disciplines. Met zijn motto: ‘Leef, geef, geniet!’ Ook vertelde hij wat je kunt verwachten tijdens zijn theatershow ‘Ontdek de kracht in jezelf’.

We luisterden ook naar de column van Truus. In haar column riep Truus oudere mensen met tijd op om zich aan te melden als opa en oma voor kinderen die het nodig hebben. Heb jij tijd meld je dan aan via buurtgezinnen in Aalsmeer.

Foto: Aletta van Oostveen

Gepubliceerd: 16 januari 2023 om 14:48 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×