Nieuwjaarsactiviteit Vrouwencirkel: Taste & Share

Aalsmeer –  Op dinsdag 10 januari van 16.00 – 18.00 uur zijn alle vrouwen uit Aalsmeer en Kudelstaart van harte welkom bij de Taste & Share van Vrouwencirkel Aalsmeer. Na aanmelding ontvang je de locatie (in Aalsmeer). Tijdens de Taste & Share, de nieuwjaarsbijeenkomst van de Vrouwencirkel, neem je zelf iets lekkers mee om te delen. Participe Amstelland zorgt voor een drankje en met elkaar proosten we op het nieuwe jaar.

Tijdens de bijeenkomst wordt ook de activiteitenkalender van de Vrouwencirkel bekendgemaakt. We kunnen alvast verklappen dat er veel leuke en interessante activiteiten op het programma staan!

Kom je naar de Taste & Share op 10 januari a.s.? Meld je dan aan via team.aalsmeer@participe.nu o.v.v. Vrouwencirkel 10 januari. Neem vooral ook iemand mee. De Vrouwencirkel bestaat uit een aantal vrouwen uit Aalsmeer en Kudelstaart, die het leuk vinden om elkaar én nieuwe vrouwen te ontmoeten. Met elkaar in gesprek gaan, elkaar leren kennen, samen activiteiten ondernemen, je kennis en vaardigheden delen, enzovoort. De Vrouwencirkel biedt een veilige omgeving, waarin je ook gerust je kwetsbaarheid kunt laten zien en je je niet hoeft te schamen voor je uitdagingen. Die hebben we allemaal!

Kun je niet op 10 januari aansluiten maar lijkt het je wel leuk om geïnformeerd te worden over de toekomstige bijeenkomsten van de vrouwencirkel? Mail dan ook naar team.aalsmeer@participe.nu o.v.v. aanmelden nieuwe deelnemer. Per mail word je dan komend jaar op de hoogte gehouden van het aanbod. Wil je eerst meer informatie? Bel dan Participe Amstelland, team Aalsmeer 0297 326670 (op werkdagen tussen 8.30-12.30 uur, daarna staat de voicemail aan. Als je inspreekt, wordt je teruggebeld.)

Gepubliceerd: 3 januari 2023 om 21:26 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×