Shoptegoed door stickertjes te sparen

Aalsmeer – De drukste maand voor de meeste ondernemers in Aalsmeer Centrum is alweer voorbij. Vol goede moed zijn ze aan het nieuwe jaar begonnen. Dit jaar hopelijk geen verplichte lockdown, niet al teveel overlast door de werkzaamheden rond de herinrichting van de Zijdstraat en Molenplein en de hoop dat klanten lokaal blijven winkelen.

Stickertjesspaaractie
De ondernemers uit Aalsmeer Centrum willen hun klanten extra verwennen aan het begin van dit nieuwe jaar. De cadeautjesmaand is voorbij, maar niet voor de ondernemers. Doe je aankopen lokaal in Aalsmeer Centrum, want vanaf donderdag 5 januari tot en met Valentijnsdag op 14 februari ontvang je bij ruim dertig ondernemers in het centrum een sticker bij iedere bestede €10,00. Bij 10 stickers heb je een volle spaarkaart en met iedere volle spaarkaart maak je kans op mooie prijzen. Volle kaarten kunnen t/m 17 februari ingeleverd worden bij alle deelnemende ondernemers. Wie dat zijn kun je terugvinden op www.aalsmeercentrum.nl en je herkent ze door een postertje bij de deur.

Misschien win jij wel een bon t.w.v. € 250,00 shoptegoed of van € 100,00 of € 50,00. Daarnaast stellen veel ondernemers nog een mooie prijs beschikbaar dus de kans om in de prijzen te vallen is groot. De trekking is eind februari. Prijswinnaars krijgen bericht. Kijk voor meer informatie op www.aalsmeercentrum.nl.

Gepubliceerd: 4 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×