Vermist: grijs witte roofvogel

Aalsmeer – Deze week nam Jan Meijer contact op met Radio Aalsmeer in de hoop dat wij hem kunnen helpen. Jan is namelijk sinds zondagochtend 8 januari zijn vrouwelijke havik kwijt. De langveter waarmee de vogel was verbonden brak, waardoor de havik weg kon vliegen.

De 2-jarige roofvogel is grijs en wit van kleur. Het is een grote vogel ter grootte van een buizerd. Kenmerkend zijn de gegolfde strepen op de borst. Zij heeft gele ogen en leren schoentjes om. Er zit een telefoonnummerplaatje om de linkerpoot. Blauwe kortveters aan de poten. Jan woont op de Hornweg en hoopt dat de havik daar nog in de buurt rondvliegt.

Mocht u de vogel gezien hebben, stuur dan even een mailtje naar info@radioaalsmeer.nl. Dan zorgen wij ervoor dat Jan daarover geïnformeerd wordt.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 12 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×