RKDES verlengt contract met trainer De Jong

Kudelstaart – Het Kudelstaartse RKDES heeft het contract met hoofdtrainer Raymond de Jong (54) met een jaar verlengd. De oefenmeester uit De Kwakel is bezig met zijn derde seizoen bij de voetbalvereniging en gaat dus volgend seizoen op voor het vierde jaar. Beide partijen tonen zich ingenomen met de contractverlenging. Ook met assistent-trainer Rob de Haan (58) is overeenstemming bereikt om nog een seizoen aan de zijde van De Jong te werken. De Haan, die in het verleden bij sv Argon ook al met De Jong samenwerkte, heeft het uitstekend naar zijn zin bij RKDES.

RKDES hervat op zaterdag 21 januari de competitie met een uitwedstrijd tegen Sporting Leiden. Een week later staat er weer een thuiswedstrijd op het programma, koploper Lugdunum komt dan op bezoek in Kudelstaart. De ploeg van De Jong en De Haan staat zelf op de 5e positie met drie punten achterstand op de koploper.
Michal Kocon
De vereniging wilde ook het contract met Michal Kocon, trainer van het tweede elftal, verlengen. Echter Kocon heeft ambitie en wil volgend seizoen graag de opleiding KNVB trainer-coach UEFA B volgen. Als Kocon wordt toegelaten heeft hij geen tijd om zich ook daarnaast volledig te richten op het trainersvak. RKDES begrijpt deze beslissing en is daarom opzoek naar een opvolger.
Het tweede elftal hervat ook op zaterdag 21 januari de competitie met een uitwedstrijd tegen Sporting Martinus. Een week later speelt het thuis tegen Diemen.
Foto: Raymond de Jong

Gepubliceerd: 12 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×