Help mee als stembureaulid bij de PS-verkiezingen

Aalsmeer – Op 15 maart 2023 mogen we naar de stembus voor Provinciale Staten en de waterschappen. Gemeente Aalsmeer is nog dringend op zoek naar extra stemmentellers en stembureauleden.

Voor woensdagavond 15 maart zijn nog stemmentellers nodig. Er wordt alleen op partijniveau geteld wat betekent dat u eerder klaar bent dan bij eerdere verkiezingen. U wordt om 20.45 uur op het stembureau verwacht, het tellen start om 21.00 uur en is voor middernacht klaar. De vergoeding hiervoor is € 40,00.

Stembureauleden
Op dit moment heeft de gemeente nét voldoende stembureauleden om allestembureaus te bemensen. Maar de lijst met reserve-stembureauleden is nog onvoldoende lang. Meld u daarom aan als reserve-stembureaulid zodat u benaderd kan worden zodra er afmeldingen zijn.
Aanmelden kan via deze link. Ook kunt u een email sturen naar verkiezingen@aalsmeer.nl. Na aanmelding ontvangt u bericht.

Foto: Ernst de Jong

Gepubliceerd: 21 februari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×