Hernieuwde Jij & Ik winkel bij 'DownTown Radio'

Zaterdagmiddag 25 februari om 14.00 uur kruipen Dennis Wijnhout en Ilse Zethof weer achter de microfoons voor weer hun maandelijkse radioprogramma ‘DownTown Radio’.

Deze keer krijgen ze Thomas Visser op bezoek met een aantal medewerkers uit de Jij & Ik Winkel. De winkel in de Ophelialaan is helemaal veranderd, verbouwd en er is aangebouwd. Wat gaat daar binnenkort allemaal gebeuren? Je hoort het zaterdagmiddag.

Ook blikken de programmamakers terug op het ‘Onbeperkt Verdraaid Leuk Carnaval’ in Kudelstaart wat door Stichting Dag van je Leven in samenwerking met carnavalsvereniging De Pretpeurders werd georganiseerd.

 

Foto: Ragnar van Beek (Pretpeurders)

Gepubliceerd: 20 februari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×