‘Door de Mangel’ op herhaling met Jaap Maars

De in Namibië geboren en in Zuid-Afrika opgegroeide Claudette van Oudheusden was afgelopen maandag de 376 e gast in ‘Door de Mangel’. Op haar 20e kwam zij naar Nederland als au-pair en leerde haar huidige man kennen. Ze heeft in het bedrijf van haar man gewerkt ‘op kantoor’, maar is nu gestopt met werken zodat zij er voor haar gezin kan zijn. Daarnaast is zij op zoek naar haar biologische vader. “Mijn ultieme droom is dat ik te weten kom wie hij is/was voordat ik doodga”, aldus Claudette die zichzelf opgewekt, hyperactief en zorgzaam noemt. Dat laatste blijkt ook uit het feit dat zij een steungezin zijn voor een gezin uit de buurt.
De uitzending is terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl/programma/door-de-mangel.

De opvolger van Claudette is de vader van het steungezin Steven Partiman. Hij zal echter pas op 13 maart naar de studio komen omdat het team van ‘Door de Mangel’ even twee weken een break neemt.

Toch hoeft u de talkshow niet te missen van maandag 27 februari kunt u vanaf 19.00 uur luisteren naar een herhaling van de 347e uitzending op 6 juni 2022. Toen was fotograaf Jaap Maars te gast. Geboren in Amsterdam en via Amstelveen 52 jaar geleden in Aalsmeer terecht gekomen. “Destijds werd mij de woning waar ik nu nog altijd woon gewoon aangeboden”,
vertelde Maars. Hij noemde zichzelf sportief, eigenwijs en een laatbloeier.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 20 februari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×