Stichting !WOON start spreekuur in Aalsmeer

Aalsmeer – Op maandag 6 maart is het eerste spreekuur van !WOON in het raadhuis van Aalsmeer van start gegaan. Op dit spreekuur kunnen inwoners van Aalsmeer terecht voor informatie en advies over huren en wonen. Wethouder Willem Kikkert ging langs om kennis te maken.

“Op het spreekuur kunnen inwoners vragen stellen over bijvoorbeeld de hoogte van de huurprijs, servicekosten en aanpak achterstallig onderhoud. Vertelt wethouder Willem Kikkert. “Ook geven zij advies over huurcontracten en de rechten en plichten van huurders. Mooi is ook dat inwoners hier ook terecht kunnen met vragen over het nieuwe zoeksysteem van WoningNet, dat in januari is ingegaan. Dus heeft u vragen ga langs of neem contact op met !WOON.”

Wanneer?
Het spreekuur vindt vanaf 6 maart elke maandag plaats van 14 – 16 uur in het Raadhuis, Raadhuisplein 1. U bent van harte welkom. Een afspraak maken is niet nodig. Stichting !WOON is al vele jaren actief in Amsterdam en omstreken en de medewerkers beschikken over de nodige kennis van het huurrecht. Het spreekuur in Aalsmeer valtonder team Zuid van stichting !WOON. Het is ook mogelijk om telefonisch (020–52 30 130) of per e-mail (zuid@wooninfo.nl) contact op te nemen met !WOON. Meer informatie vindt u op de website www.wooninfo.nl.

Gepubliceerd: 6 maart 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×