Wethouder Robert van Rijn treedt terug

Aalsmeer – Via een door de burgemeester en gemeentesecretaris opgestelde raadsbrief aan de gemeenteraad heeft wethouder Robert van Rijn bekend gemaakt terug te treden als wethouder. als reden worden persoonlijke overwegingen aangegeven. In de raadsvergadering van donderdag 16 maart zal Van Rijn zijn besluit nader toelichten.

Van Rijn was de afgelopen vijf jaar wethouder en daarvoor acht jaar raadslid.  In een persverklaring van de VVD wordt aangegeven dat zijn terugtreden in goed overleg met de fractie is voorbereid en door de hele VVD- fractie wordt gesteund. “Wij vinden het jammer dat onze gemeente Aalsmeer en Kudelstaart een deskundige, integere bestuurder gaat missen. Hij zocht altijd de verbinding met inwoners, ondernemers en andere politieke partijen op waarbij altijd het lokale maatschappelijke belang voorop stond.”

Gepubliceerd: 7 maart 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×