Bespaar Bingo in Buurthuis Hornmeer

Aalsmeer – Energiebesparing is voor veel mensen nog steeds een belangrijk onderwerp. Daarom nodigt het Buurthuis Hornmeer iedereen uit voor een gezellige, warme en energiezuinige Bespaar Bingo op zaterdag 18 maart tussen 19.30 en 21.00 uur.

Net als bij een gewone bingo, worden er bij de Bespaar Bingo op de bingokaart nummers afgestreept. Bij een bingo krijgt de winnaar een mooie prijs die helpt om in huis energie te besparen. Denk aan een leuke douchetimer, kachelventilator of LED-lamp. Als hoofdprijs is er een compleet bespaarpakket te winnen!

Tijdens de bingo krijgt iedereen handige tips en toelichting op besparende maatregelen. Deelnemers spelen gratis mee en zitten lekker warm in het buurthuis, waardoor thuis de kachel uit kan blijven. Dat is ook energiebesparend. Aanmelden voor de Bespaar Bingo kan met opgave van naam en telefoonnummer bij buurthuishornmeer@gmail.com .

Voorafgaande aan de bingo trekt op zaterdag 18 maart de energiebespaar E-camper weer de wijk in van 10.00 tot 14.30 uur. Voor elke straat in de Hornmeer is één energiebespaar attentie beschikbaar. De groene LEAVV camper start als eerste stopplaats bij de Waterlelie, daarna verder de wijk in. Wie een kado bij de E-camper ophaalt, krijgt als tegenprestatie een gratis Energiebespaak afspraak thuis. Via het telefoonnummer 0622514297 kunnen straatbewoners checken of hun straat al een kado heeft opgehaald. Een snelle reservering voor een bespaar afspraak en kado kan ook via buurthuishornmeer@gmail.com vanaf donderdag 16 maart om 18.00 uur.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 7 maart 2023 om 22:17 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×