Subsidie en energieadvies voor verduurzaming particuliere huurwoningen

Aalsmeer – Particuliere verhuurders die huurwoningen willen verduurzamen komen mogelijk in aanmerking voor de Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen (SVOH). Met deze regeling kunnen zij subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen en onderhoud aan de huurwoningen. Op 28 maart is er een gratis webinar over deze subsidieregeling.

Particuliere verhuurders kunnen subsidie krijgen voor allerlei energiemaatregelen zoals dak-, vloer- en gevelisolatie, isolerende ramen en deuren, energiezuinige  of nieuwe buitenkozijnen. Op dinsdag 28 maart vindt van 15.00-16.30 uur een gratis webinar plaats over de subsidieregeling. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op www.rvo.nl/svoh. De SVOH regeling geldt niet voor woningen van woningcorporaties zoals Eigen Haard, daar zijn andere regelingen voor.

Servicepunt Energieadvies Aalsmeer
De gemeente Aalsmeer maakt werkt van energiebesparing in woningen. Daarom ondersteunt Servicepunt Energieadvies Aalsmeer kleine particuliere verhuurders met gratis energieadvies voor hun huurwoningen. Dit advies geeft inzicht in de kosten en opbrengsten van maatregelen en is daarmee een handige basis voor een subsidieaanvraag. Neem voor meer informatie contact op met het  Servicepunt Energieadvies Aalsmeer.

Gepubliceerd: 22 maart 2023 om 19:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×