Kinderboerderij Boerenvreugd zoekt helpende handen

Aalsmeer – Kinderboerderij Boerenvreugd is op zoek naar helpende handen. Handige timmermannen, goede klussers, gepensioneerde vaklui en mensen met twee rechterhanden die het leuk vinden om de komende tijd af en toe een paar uurtjes te helpen met de bouw van het nieuwe pluimveeverblijf.

Onder leiding van een professionele gepensioneerde bouwer is inmiddels gestart met de bouw van het nieuwe verblijf voor de kippen en duiven. De betonvloer ligt al klaar in de wei en in de werkplaats wordt hard gewerkt aan de kap die hopelijk op korte termijn geplaatst kan gaan worden. Maar de vrijwilligers hebben hulp nodig om deze grote klus voor elkaar te krijgen. Klussen en bouwen kan doordeweeks, maar ook in het weekend. Er kan een hele dag gewerkt worden, maar ook een paar uurtjes per keer. Als het binnenkort weer wat langer licht is, is er ook de mogelijkheid om ’s avonds te klussen. Het bestuur van Boerenvreugd is blij met alle hulp.

Bent u zo’n handige klusser, timmerman, vakman of vrouw en heeft u twee rechterhanden? Lijkt het u leuk om te klussen in een leuk vrijwilligersteam van vakmensen? Twijfel dan niet langer en meld u aan voor het klusteam. Wilt u vrijblijvend informatie of wilt u zich aanmelden? Stuur dan een mail naar bestuur@boerenvreugd.nl. Telefonisch contact opnemen kan ook met dhr C. Hageman via 06-44964111

Gepubliceerd: 21 maart 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×