100e uitzending van 'Aalsmeer Inside'

Wat begon als een proefaflevering mondde uit in een goed bekeken show waarin het amateurvoetbal centraal staat, waar trainers, spelers, vrijwilligers en meer aan het woord komen. Daarnaast is ‘Aalsmeer Inside’ vaak op locatie bij voetbalwedstrijden.

Aanstaande zondagavond 30 april om 20.00 uur vieren de heren van ‘Aalsmeer Inside’ feest: zij maken zich op voor de 100e uitzending.

Het programma is in de loop van de 2 jaar waarin zij op de radio te horen zijn wat veranderd, de rol van Jerrel Wijnhart is overgenomen door Yearl Tevreden en Jeffrey Hausel. Samen met Julius Sandaal brengen zij elke week het laatste sportnieuws en meer. Ook is er om de 2 weken live muziek.

En dan is er nog de aanstaande kers op de taart: ‘Aalsmeer Inside’ organiseert 18 juni een heus voetbalgala in de Oude Veiling in Aalsmeer. De organisatie is bezig met de voorbereiding van een groot feest waarbij prijzen worden uitgereikt voor onder andere trainer van het jaar, team van het jaar, voetbalclub en voetbalschool van het jaar. Live muziek wordt verzorgd door de bekende dj Franck en anderen. En natuurlijk is er een open bar. Het kledingvoorschrift voor de avond is black tie.

‘Aalsmeer Inside’, het leukste voetbalpraatprogramma omtrent amateurvoetbal in de regio van Aalsmeer, hoor en zie je elke zondag live om 20:00 uur bij Radio Aalsmeer.

Foto: Team van 'Aalsmeer Inside'

Gepubliceerd: 24 april 2023 om 16:44 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×