Dodenherdenking bij Radio/TV Aalsmeer

Aalsmeer – Ook dit jaar is Radio/TV Aalsmeer weer aanwezig bij de herdenkingsdienst in het Raadhuis van Aalsmeer.
De afgelopen twee jaar werd op 4 mei een uitzending verzorgd waarbij betrokkenen bij Dodenherdenking in de gemeente Aalsmeer werden uitgenodigd om te vertellen hoe belangrijk deze bijzondere dag is en waarom. Daarnaast was de dienst in het gemeentehuis live te volgen.
Komende donderdag, 4 mei, kunt u weer inschakelen voor deze live registratie van de dienst en ook nu is TV Aalsmeer aanwezig om het geheel te omlijsten met passende muziek, maar vooral met interessante en relevante gasten. De presentatie is net als voorgaande jaren in handen van Lianda van der Schilden.
Het programma
18.30 uur-19.30 uur – Interviews vanuit het Raadhuis, gepresenteerd door Lianda van der Schilden
19.30 uur-20.30 uur – Registratie van de herdenking, inclusief het taptoe signaal en de twee minuten stilte

Gepubliceerd: 24 april 2023 om 17:27 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×