'Mark en Eric Show' duikt in de evenementen

Vrijdagavond is de aftrap van het weekend met de ‘Mark en Eric.Show’ tussen 20.00 en 22.00 uur. Samen met sidekicks Kees Sparnaaij en Danny Kesting behandelen de heren alles wat er in Aalsmeer is gebeurd en gaat gebeuren. Danny Kesting voegt zich steeds vaker bij het goedgebekte drietal. Danny is zelf ook niet op zijn mondje gevallen en schuift op Bevrijdingsdag gezellig aan om de week door te nemen en om sterke verhalen te vertellen.
Ze kijken terug op Koningsdag, maar hebben ook nieuws over de evenementen die komen gaan. Zo praten ze met en over Gerard Joling & Friends Live on the Rock, belt de Feestweek in met nieuws over de kaarten en zijn ze benieuwd wat het thema van het populaire tennistoernooi 40- wordt.
Jouw Bevrijdingdag sluit je dus af met Mark en Eric op radio en tv!
Foto: Mark en Eric

Gepubliceerd: 1 mei 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×