Rob Spring in 't Veld in 'Door de Mangel'

Na twee interessante herhalingen door vakantie, waarin we Ines van de Boon en Jan Walch terug konden horen, is het maandag 8 mei om 19.00 uur weer tijd voor een live uitzending van ‘Door de Mangel’.

Dan komt Rob Spring in ’t Veld naar de studio. De oud-voorzitter van RKAV en FC Aalsmeer komt op uitnodiging van de gast van 17 april Kees van ’t Schip. Kees vertelde over zijn carrière op de bloemenveiling en bij de plaatselijke voetbalvereniging. Kees heeft jaren een eigen zaak gehad samen met zijn broer en werkt nog altijd 4 dagen in de week. Daarnaast is hij ook een bekend gezicht binnen RKAV en tegenwoordig FC Aalsmeer. Al sinds 1978 is hij betrokken bij het WeeKaatje, het leukste weekend van het jaar. Zelfs nu nog slaapt hij gewoon op een luchtbedje in de tenten. Van ’t Schip omschreef zichzelf als optimistisch, een doorzetter en emotioneel.

Kees zorgt er met Rob voor dat de ketting van gasten weer een schakel langer wordt. Hij wil graag van hem horen hoe lang hij nog van plan is door te gaan bij de voetbalclub.

Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 8 mei om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Rob? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Rob.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: team 'Door de Mangel'

Gepubliceerd: 1 mei 2023 om 11:39 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×