'Echt Esther' over seksueel geweld en leven zonder angst

Esther Sparnaaij besteedt donderdagavond 11 mei om 19.00 uur in haar programma ‘Echt Esther’ aandacht aan seksueel misbruik en leven zonder angst.

Stichting Project Speak Now stimuleert waar ze kunnen het gesprek over seksueel misbruik en seksueel geweld en ondersteunt lotgenoten bij de verwerking ervan. Vrijwilliger Natas Libertas, zelf ook slachtoffer van seksueel misbruik, organiseert maandelijks een bijeenkomst in Aalsmeer en komt er over vertellen op de radio. “Door te praten over je ervaringen geef je ze een plek en kan je je vrijmaken van de belemmeringen uit het verleden. In de Talking Circle in Aalsmeer bied ik daarvoor in een veilige omgeving ruimte”, aldus Natas.

Leven zonder angst. Hoe ga je van je hoofd naar je hart? Veel mensen zitten vast in hun dagelijkse gedachten. Hoe je leert afscheid te nemen van beperkende overtuigingen en (energetische) blokkades? Daarover gaat Esther in gesprek met spiritueel coach Barbara te Boekhorst.

Vragen voor de gasten mag je mailen naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan donderdag 11/5 overal ter wereld vanaf 19:00 uur via www.radioaalsmeer.nl

Foto: Talking Circle Aalsmeer

Gepubliceerd: 9 mei 2023 om 11:20 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×