Anna-Maria Giannattasio nieuwe presentator 'Intermezzo'

Het klassieke radioprogramma ‘Intermezzo’ was een van de passies voor Cor Knol. Jarenlang zorgde hij ervoor, om de week  afgewisseld met Sem van Hest, dat de luisteraars op de maandagavond twee uurtjes konden genieten van de mooiste klassieke muziek. Door persoonlijke omstandigheden moet Cor Knol voorlopig de presentatie stoppen. Bedankt voor al die mooie jaren Cor.

De redactie van ‘Intermezzo’ vond Anna-Maria Giannattasio bereid om de lacune op te vullen. Met haar passie voor Italiaanse opera’s en kamermuziek kan Anna-Maria ongetwijfeld interessante en boeiende programma’s samenstellen die de luisteraars zullen waarderen.

Klassieke muziek is een rijke en gevarieerde kunstvorm en het is fijn dat Anna-Maria haar expertise en persoonlijke voorkeuren zal inzetten om het radioprogramma te verrijken. We zijn benieuwd naar de muzikale reis die ze ons zal brengen in haar toekomstige uitzendingen.

Foto: Anna-Maria Giannattasio

Gepubliceerd: 9 mei 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×