Organisator Kindervakantieweek in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontving het team van ‘Door de Mangel’ weer live een gast in de studio. De ongeduldige verenigings- en familieman Rob Springintveld werd een uur lang gemangeld en vertelde heel actief te zijn bij fusieclub FC Aalsmeer. Hij stond aan de wieg van de samensmelting van RKAV en vv Aalsmeer. Dat was best wel een dingetje vertelde Springintveld. Naar de toekomst kijkend zou het volgens hem niet vreemd zijn als ook de zondagafdeling bij FC Aalsmeer gaat verdwijnen. “Maar het moet wel belangrijk blijven dat ook de eigen jeugd kans blijft houden om in het eerste elftal te spelen”, vertelde de oud-voorzitter. Verder is familie heel erg belangrijk voor Rob waarvoor muziek ook een grote rol speelt in zijn leven.

De gast die Rob bereid heeft gevonden om de ketting weer een schakel langer te maken,  komt op maandag 15 mei naar de studio. Dan neemt de 29-jarige Patrick Melman plaats achter de microfoon. Melman is Business analist bij Capgemini. Hij is een voetballer die ook graag tennist en in zijn vrije tijd de Kindervakantieweek organiseert. Rob wil graag van hem horen waardoor hij gemotiveerd wordt om dat te doen. Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 15 mei om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Patrick? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Patrick.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 mei 2023 om 12:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×