Keeper Kevin Boumans te gast in ‘Door de Mangel’

In de 380 ste aflevering ontving het team van ‘Door de Mangel’ afgelopen maandag de 47-jarige Barry Gaarlandt. De geboren Amstelvener is vijf jaar geleden in Aalsmeer komen wonen en is snel ingeburgerd in het dorp. De ICT-er heeft vroeger fanatiek geschaatst, maar geeft nu voetbaltraining aan zijn kinderen bij FC Aalsmeer. Via de voetbalvereniging en de Pramenrace voelt hij zich nu op en top Aalsmeerder. Op dit moment is Barry ook actief in de sponsorcommissie. Gaarlandt omschreef zichzelf als zorgzaam, sociaal en behulpzaam.

Zoals gebruikelijk is Barry ook op zoek gegaan naar een opvolger. Op tweede paasdag komt Kevin Boumans naar de studio. Barry en Kevin spelen beide in het derde elftal. “Kevin, ook wel bekend als de Beer van Aalsmeer, is onze doelman, regelt van alles voor het team en is scheidsrechter op de zondag. Hij is een persoon waar FC Aalsmeer op kan bouwen.” Barry wil graag van hem weten of hij dit jaar nog eens de -0- gaat houden.

Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 10 april om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Kevin?
Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Kevin.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Team 'Door de Mangel'

Gepubliceerd: 6 april 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×