Een sportieve 'EchtWel!'

Donderdag 6 april is de eerste donderdag van de maand, dus weer tijd voor het kinderprogramma ‘EchtWel!’

De sidekick van Esther en Sem is deze keer Nila. Nila komt uit Amsterdam en is 16 jaar oud. Sinds de coronatijd heeft zij meer interesse gekregen voor het doen van work-outs. Daarnaast heeft ze kort geleden stage gelopen bij een personal trainer, dus zij weet alles over een goede workout.

Saro Soebdhan is donderdag om 19.00 uur de hoofdgast. Zij opent binnenkort haar eigen sportstudio in Studio’s Aalsmeer. Het is een plek waar zij kijkt naar zowel lichamelijke als mentale gezondheid. De programmamakers zijn natuurlijk heel benieuwd hoe Saro dit heeft bedacht en wat we straks precies in haar studio kunnen verwachten.

Foto: Saro Soebdhan

Gepubliceerd: 6 april 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×