'That's Life' over fotograferen, bloemenaffiches en de sering

Donderdag 20 april van 20.00 tot 22.00 uur is het weer tijd voor ‘That’s Life’, het kunst- en cultuurprogramma van Radio Aalsmeer. Vanwege de raadsvergadering zal deze aflevering alleen te zien zijn via de live stream op radioaalsmeer.nl en te beluisteren zijn op de radio.

In deze editie komt fotograaf Kick Spaargaren vertellen over zijn passie fotograferen.

Ook komt het Flower Art Museum aan bod, waar op dit moment een expositie is zien over de verzameling historische bloemenaffiches van Ir. A.P. Csizik. Mariska en Hermen de Graaf komen met veel enthousiasme vertellen over deze bijzondere collectie en de wetenswaardigheden en  verhalen over de heer Csizik.

De Historische Tuin heeft een heel jaar uitgetrokken om de prachtige sering in het zonnetje te zetten. 2023 is de jaar van de sering. 22 april is hier de hele dag een evenement omtrent deze bloem. Dirk Jongkind, secretaris van Historische Tuin, komt hierover vertellen en ook over de evenementen die hieraan verbonden zijn, Radio Aalsmeer zal hier aanstaande zaterdag een uitzending verzorgen.

Ook gaan Jenny Piet en Dennis Wijnhout in deze volle uitzending aandacht geven aan de mooiste muziek.

Foto: tentoonstelling bloemenaffiches Flower Art Museum

Gepubliceerd: 18 april 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×