‘Door de Mangel’ op vakantie

Maandag 17 april was er een echte verenigingsman te gast in ‘Door de Mangel’. De bijna 78-jarige Kees van ’t Schip vertelde over zijn carrière op de bloemenveiling en bij de plaatselijke voetbalvereniging. Kees heeft jaren een eigen zaak gehad samen met zijn broer en werkt nog altijd 4 dagen in de week. Daarnaast is hij ook een bekend gezicht binnen RKAV en tegenwoordig FC Aalsmeer. Al sinds 1978 is hij betrokken bij het WeeKaatje, het leukste weekend van het jaar. Zelfs nu nog slaapt hij gewoon op een luchtbedje in de tenten. Van ’t Schip omschreef zichzelf als optimistisch, een doorzetter en emotioneel.

De komende twee weken geniet het team van ‘Door de Mangel’ van de meivakantie en kunt u luisteren naar een herhaling van een eerder uitgezonden aflevering. Op 24 april is dat de 350e uitzending met Ines van de Boon. Op 1 mei kunt u dan de herhaling horen van de uitzending met Jan Walch die op 4 juli jl. werd uitgezonden.

De gast die Kees bereid heeft gevonden om de ketting weer een schakel langer te maken, komt op maandag 8 mei naar de studio. Dan neemt oud-voorzitter van RKAV en FC Aalsmeer Rob Spring in ’t Veld plaats achter de microfoon. Kees wil graag van hem horen
hoe lang hij nog van plan is door te gaan bij de voetbalclub.

Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 8 mei om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Rob? Mail deze dan
naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel je vraag zelf aan Rob.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 april 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×