Vier Pasen op kinderboerderij Boerenvreugd

Aalsmeer – Op maandag 10 april, tweede paasdag viert kinderboerderij Boerenvreugd het paasfeest. Het is inmiddels een traditie om met Pasen eierbingo te spelen op de boerderij. De oudere kinderen kunnen in de speeltuin op zoek naar eieren met nummers en voor de jongere kinderen is er een
plaatjesbingo. Bij een volle bingokaart is er een lekkere traktatie.

De paashaas huppelt deze dag ook rond over het boerderijterrein en kinderen kunnen op de foto met de paashaas. In de grote tent kan geknutseld worden en natuurlijk is het leuk om even een kijkje te nemen bij de lammetjes die geboren zijn. De actitiviteiten zijn tweede paasdag van 10.00 tot 13.00 uur, maar de boerderij blijft daarna nog open tot 16.30 uur. Deelname aan de activiteiten is gratis. Op eerste paasdag is de boerderij gesloten.

Gepubliceerd: 1 april 2023 om 21:39 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×