Vrijheidsmaaltijd in Het Dijkhuis

Oude Meer – Op 5 mei vieren we in Nederland de bevrijding van ons land na de Tweede Wereldoorlog, dit wordt georganiseerd door het Nationaal Comité 4-5 Mei. Dit jaar worden alle buurtbewoners, maar ook mensen van buiten Aalsmeerderbrug en Oude Meer uitgenodigd om deel te nemen aan de Vrijheidsmaaltijd. Dit is een bijzonder moment om stil te staan bij onze vrijheid en om dit te vieren samen met anderen.

Op deze dag zullen er door het hele land verschillende activiteiten georganiseerd. Een van de hoogtepunten van deze dag is de Vrijheidsmaaltijd. Dit is een moment waarop we met elkaar in gesprek gaan en onze vrijheid vieren onder het genot van een maaltijd.
Vrijheid is in deze tijd iets waar we in Nederland dankbaar voor mogen zijn. Op de website van het Nationaal Comité 4 en 5 mei vindt u meer informatie over de verschillende activiteiten die op deze dag georganiseerd worden.

Er wordt gratis een lunch ter beschikking gesteld en Het Dijkhuis is open vanaf twaalf uur, er wordt vanaf 12.30 uur een broodmaaltijd met een heerlijke kop soep geserveerd. Je bent welkom deze dag samen te vieren en met elkaar stil te staan bij onze vrijheid. Het is fijn als je je aanmeldt via info@hetdijkhuis.net.

Gepubliceerd: 23 april 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×