Wethouders geven uitleg op Bewonersoverleg Kudelstaart 

Kudelstaart – De Dorpsraad Kudelstaart nodigt iedereen uit voor het Bewonersoverleg van maandag 24 april (aanvang 20.00 uur) in Dorpshuis Het Podium. Wethouders Kikkert en Kabout zijn uitgenodigd om uitleg te geven over de beslissingen die de laatste maanden genomen zijn over de tweede supermarkt en het on hold zetten van Hoofdweg-Zuid.

De Dorpsraad heeft gemerkt dat er veel vragen leven in de samenleving over deze besluiten. Doorgaans is de Dorpsraad wel bij machte zelf de besluiten van de Gemeente te interpreteren en te delen met de aanwezigen bij het Bewonersoverleg. Nu het besluit definitief is dat er de eerste 10 jaar geen tweede supermarkt komt en dat het bestemmingsplan Hoofdweg-Zuid voorlopig in een la verdwijnt, achtte de Dorpsraad de tijd rijp om de wethouders te vragen deze beslissingen toe te lichten.

Wethouder Kikkert is verantwoordelijk voor het voorzieningenniveau in Kudelstaart en wethouder Kabout gaat over ruimtelijke ordening. Naast deze twee hoofdonderwerpen zullen na de pauze enkele standaardzaken aan de orde komen. Uiteraard kunt u als inwoner van Kudelstaart laten horen wat u op het hart heeft. Er wordt een geanimeerde vergadering verwacht.

Gepubliceerd: 18 april 2023 om 22:09 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×