Zoek de paashazen in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – Op Paaszaterdag 8 april zullen Paashazen het centrum overnemen. Er lopen Paashazen rond die chocolade eitjes uitdelen en de grappige Paashazen-band vrolijkt de boel lekker op. Kinderen kunnen een leuke speurtocht lopen en op zoek gaan naar  Paashaasjes met een letter in de etalages in de Zijdstraat. Een  beetje een extra uitdaging door de hekken die er door de herinrichtingswerkzaamheden staan. Maar er wordt zaterdag niet gewerkt, dus de kinderen kunnen veilig speuren.

Hebben ze alle letters gevonden? Dan kunnen ze die, samen met hun gegevens, op een formuliertje noteren die ze bij het Boekhuis, jipswinkeltje, Bruna en Bakkerij Vooges kunnen ophalen. Daar mogen ze zaterdag ook weer voor 16.00 uur ingeleverd worden. Uit de goede antwoorden worden een paar formuliertjes getrokken die een leuke Paas- of lenteprijs winnen. De prijswinnaars worden gebeld.

Gezellige activiteiten
Er wordt de komende periode van alles georganiseerd in Aalsmeer Centrum. Zaterdag 15 april op het Molenplein kun je genieten van leuke modeshows om 13.00 en 15.00 uur en kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen en bij de spelletjes. In het weekend van 22 en 23 april houdt de horeca een lentebockbiertocht en op Koningsdag is het weer gezellig in de Zijdstraat met de vrijmarkt en op het Raadhuisplein in de middag bij de spelletjes van het Oranjecomité Aalsmeer. En op 13 mei wordt de Geraniummarkt met braderie weer georganiseerd. Interesse in een kraam? Mail dan naar marktpillie@gmail.com.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 4 april 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×