Dodenherdenking in Kudelstaart

Kudelstaart – Donderdag 4 mei vindt net als in het Raadhuis en in Aalsmeer Oost, om 19.30 uur de Dodenherdenking plaats bij het Oorlogsmonument De Propeller aan de Schweitzerstraat in Kudelstaart. De Dorpsraad Kudelstaart nodigt u uit hierbij aanwezig te zijn.

Kinderen van de 3 basisscholen in Kudelstaart zullen met een kort gedicht laten horen wat zij mee hebben gekregen van de Tweede Wereldoorlog. Raadslid Ronald Fransen zal namens de Gemeente Aalsmeer een korte overdenking houden. Twee Kudelstaartse veteranen zullen de militaire groet brengen en er zullen kransen gelegd worden.

De toespraken zullen worden omlijst met gepaste muziek van Muziekvereniging Flora, o.l.v. Dick Jan Verbeek, die ons ook zal begeleiden bij het zingen van het Wilhelmus.

We rekenen er weer op dat vele Kudelstaarters deze herdenking mee willen maken. U bent er toch ook bij?

Foto: dorpsraad Kudelstaart

Gepubliceerd: 3 mei 2023 om 21:38 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×